Hlavní obsah
Článek

Herec Ben Affleck (51) dlouhodobě bojuje se závislostí na alkoholu a několikrát se dokonce léčil v odvykacích zařízeních. V poslední době to sice vypadalo, že je na tom slavný herec a režisér dobře, ale opak byl zřejmě pravdou. Portál TMZ uveřejnil zprávy o tom, že je Affleck opět na cestě do léčebny, kam ho přivezla matka jeho tří dětí Jennifer Garner (46), s níž se rozvádí.

Zprávy byly doplněny o fotografie, na kterých Ben sedí na zadním sedadle auta, které řídí jeho odloučená manželka a skutečně nevypadá nejlépe. Jen před pár dny se objevily zprávy o tom, že se herec rozešel s producentkou Lindsay Shookus, se kterou se vídal zhruba rok. Podle všeho začal randit s Playmate modelkou Shaunou Sexton (22), se kterou byl několikrát spatřen na veřejnosti.

Jenže mladá modelka asi není takovou oporu v Benově boji s alkoholem. Naštěstí mu ale vždy kryje záda Garner, která herce podle amerického webu Hollywoodlife musela k nástupu do léčebny prý přesvědčovat. Pár byl v manželství deset let a definitivně se rozešel v dubnu 2017. Rozvod však ještě stále nebyl dovršen. Affleck byl na léčení již několikrát. Poprvé v roce 2001 a naposledy dokončil léčbu v březnu loňského roku. Po propuštění tehdy sdílel na svém Facebooku velmi dojemný příspěvek.

„Dokončil jsem proti alkoholovou léčbu. Něco, s čím jsem se potýkal už v minulosti a pravděpodobně budu potýkat nadále. Chci žít svůj život naplno a být tím nejlepším otcem pro mé děti. Chci, aby moje děti věděly, že není ostuda požádat o pomoc, pokud ji potřebujete. Mám štěstí, že mám lásku mé rodiny a přátel, včetně Jen, která mě podporovala a starala se o naše děti. Tohle je první z mnoha kroků k úplnému uzdravení.“ Vypadá to, že má herec před sebou další bitvu a jeho dlouhodobý boj s alkoholem zdaleka není u konce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám