Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Několikaměsíční snahy o slepení manželství Bena Afflecka (51) a Jennifer Garner (44) zřejmě přišly vniveč a herecký pár k sobě po Affleckově nevěře a následném odloučení nedokázal najít cestu zpět. Téměř celý čtvrteční den navíc hvězda Armagedonu či Pearl Harboru strávila ve společnosti neznámé blondýnky.

Čtyřiačtyřicetiletý herec a režisér oscarového Arga se s onou tajemnou dámou potloukal ulicemi Beverly Hills, navštívili společně několik obchodů, zašli na oběd na sushi a zavítali i do lékárny nebo knihkupectví. Blondýnka si navíc neodpustila několik letmých dotyků, zatímco Ben držel kamenný výraz. Dvojice nakonec završila společně strávený čas večeří v restauraci Sugarfish.

Sympatickou Jennifer Garner si Affleck vzal roku 2005, k odloučení došlo po deseti letech. Loni se pár pokoušel manželství zachránit s ohledem na své tři děti, ale Jennifer na společných fotografiích vypadala většinou velmi nešťastně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám