Hlavní obsah
Článek

Podle zahraničních serverů se herečka Jennifer Garner (51) rozhodla po měsících váhání dát rozvod s nevěrným manželem Benem Affleckem (51) ‚k ledu‘. Hvězdný herec z Pearl Harboru, Armagedonu či Zmizelé a oscarový režisér za snímek Argo se totiž prý za žádnou cenu nechce se svou ženou rozcházet.

Hollywoodský pár loni šokoval, když oznámil, že se jejich vztah po deseti letech manželství dostal do fáze odloučení, což bývá obvykle již ‚předrozvodový‘ stav. Rodiče desetileté Violet, sedmileté Seraphiny a čtyřletého Samuela ovšem nakonec nepodnikali žádné rázné kroky a především Ben, který měl po nevěře s chůvou jejich dětí máslo na hlavě, se snažil manželství všemožně zachránit. A jak se zdá, Jennifer nakonec skutečně ‚ukecal‘.

„Kdyby to bylo jen na Benovi, zůstali by spolu. Cítí, že bez Jennifer nemůže žít,“ prozradil magazínu US Weekly zdroj z blízkého okolí páru, který stále bydlí spolu s jejich dětmi v jednom domě.

„Jen se zmínila, že k rozvodu dojde už velmi brzy, ale před několika týdny se něco změnilo. Nejspíš se to nakonec nebude ubírat tímto směrem. Jen asi Bena stále miluje, ale její mysl jí neumožňuje do toho jít zase naplno. Zaměřuje se hlavně na děti,“ potvrdil magazínu zvrat v hereččině rozhodnutí další zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám