Hlavní obsah
Článek

Ačkoli byla předtím už dvakrát vdaná, teprve s Benem Affleckem (51) prý zpěvačka Jennifer Lopez (54) zažila, co je to zlomené srdce. S hollywoodským hercem a režisérem začala randit v roce 2002, kdy se rozvedla s druhým manželem Crisem Juddem. Ben ji později požádal o ruku, ale v roce 2004 žádost vzal zpět a s Jennifer se rozešel.

Lopez se však ještě téhož roku vdala potřetí za Marka Anthonyho, s nímž má dvojčata. Teď prohlásila, že právě Affleck byl prvním mužem, který jí zlomil srdce.

„Zřejmě to bylo poprvé, co mi někdo opravdu zlomil srdce. Pak jsem měla jednoho z nejlepších přátel, kterého jsem znala celé roky, kterého jsem opravdu milovala a s nímž to jiskřilo. Přišel do mého života a řekl: ‚Jsem tu… Co musíš vědět je, že tě nikdo nezachrání nebo ti nezahojí srdce. Můžeš to udělat jen ty sama,‘ “ vysvětlila Lopez v rozhovoru s Marií Shriver, proč se už šest měsíců po rozchodu s Affleckem vdala za Marka Anthonyho.

S ním se rozešla v roce 2011 a o rok později podali žádost o rozvod. Pak randila s tanečníkem Casperem Smartem, s nímž se rozešla letos. Pár měsíců je tak single, ale stále si prý na to nemůže zvyknout.

„Lásce jsem otevřená, ale zrovna teď si myslím, že je lepší jen prostě být sama za sebe a učit se víc o sobě,“ dodala Lopez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám