Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Známý herec a uznávaný režisér Ben Affleck (51) udělal svému nejnovějšímu filmu Zmizelá skvělou reklamu, když oznámil, že se na plátně objeví tak, jak jej bůh stvořil.

Režisér oscarového Arga musel při natáčení dramatu Zmizelá prokázat odvahu, jaká se od hollywoodských herců příliš často neočekává. Pod dohledem režiséra Davida Finchera se před kamerou objevil zcela nahý, aby záběr působil autenticky.

„O nahotu tam není nouze. Režisér chtěl moji postavu ukázat se vším všudy. Chtěl film natočit tak, jak to dělají v Evropě, kde se obejdou bez přikrášlování reality. Opravdu tam je vidět úplně všechno,“ řekl o filmu Zmizelá Affleck.

Očekávané drama Davida Finchera by se však obešlo i bez lákadla v podobě Benova penisu. Snímek Zmizelá, v němž Affleck ztvárnil manžela pohřešované ženy, provázejí nadšené reakce a kritici jej označují za favorita příštího oscarového klání.

Divačky, které do kina vyrazí jen za účelem zahlédnout nahého herce, však mohou být zklamány. „Při natáčení byla opravdu zima, teplota klesla pod nulu,“ zavtipkoval Affleck a doporučil, že nejlépe jeho chlouba vynikne na 3D projekcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám