Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V životě Belly Thorne (26) je nová žena a herečka rozhodně chce, aby se o tom vědělo. Na svém Instagramu sdílela totiž snímky z muchlovačky s Alex Martini, při které na sobě měla pouze kalhotky.

„Je tak roztomilá, první holka, která se stydí fotit,“ napsala do popisku fotky, na které Martini skrývá tvář v záplavě hereččiných vlasů. Thorne se tak po čase opět podařilo randit s mužem a ženou zároveň.

Je totiž mimo jiné v otevřeném vztahu se zpěvákem Benjaminem Moscolou. Ten se nezdráhal snímky děvčat okomentovat slovy: „Holky, jste roztomilé."

Bella, která nedávno přiznala, že je pansexuální, byla ve vztahu s mužem a ženou už v minulosti. Randila totiž zároveň s youtuberkou Tanou Mongeau a rapperem Mod Sunem. Ani s jedním z nich jí však vztah nevydržel.

Zatímco s Benjaminem randí už nějaký ten pátek, není příliš jasné, jak dlouho randí herečka i s Alex. Viděny spolu byly před pár dny například na letišti v Torontu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám