Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bella Thorne (26) si vyrazila na pláž se svým psím kamarádem a nechala vyniknout křivky v bikinách značky Dior. Nad jménem jejího nejlepšího přítele ovšem zůstává rozum stát, psa totiž pojmenovala Tampon.

Thorne, jež před časem vydala knihu, která je zároveň její osobní zpovědí, se také prostřednictvím sociálních sítí usmířila se svou bývalkou, youtuberkou Tanou Mongeau.

Tana se nedávno provdala za youtubera Jaka Paula, a tak nebylo jasné, jak si stojí jejich přátelství s Bellou. Přestože se v únoru rozešly v dobrém, nejspíš spolu moc nemluvily. Mongeau se ale na Twitteru pochlubila snímkem společné konverzace, ve které opět přivítala bývalou milenku.

Současně s Tanou byla Thorne ve vztahu i s raperem Mod Sunem, se kterým se rozešla několik měsíců poté. V jednom z nedávných rozhovorů se svěřila, že je pansexuální, ale v tuto chvíli randí podle všeho pouze s italským zpěvákem Benjaminem Mascolou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám