Hlavní obsah
Článek

Bella Thorne (26) proslula jako dětská herecká hvězda, ale v posledních letech spíš plní titulky bulvárních plátků kvůli svým kontroverzím než hereckému talentu. Od vztahu ve třech, s mužem a ženou zároveň, po nahé snímky, které kolovaly internetem, Bella není zkrátka ani na chvíli v klidu.

V pořadu Good Morning America se nyní rozpovídala o své minulosti i sexualitě. Přestože od roku 2016 se označovala jako bisexuální, nyní přiznala, že je ve skutečnosti pansexuálka, tedy jedinec, kterého přitahují lidé bez ohledu na pohlaví, respektive pohlaví pro ně není důležité.

„Nevěděla jsem o tom,“ přiznala Thorne. „Ale prostě máte rádi, co máte rádi,“ doplnila. Její slova potvrzuje i paralelní vztah s youtuberkou Tanou Mongeau a raperem Mod Sunem, který udržovala v minulosti.

Ve své nové knize herečka také popsala, jak ji ve škole šikanovali kvůli dyslexii, zmínila ale i sexuální zneužívání, které prý začalo, když jí bylo pouhých šest let, a trvalo do jejího dospívání. Zneužíval ji podle všeho člen rodiny.

Bella také tvrdí, že trpí tzv. Stockholmským syndromem, kdy oběť sympatizuje s pachatelem a může si na něm vytvořit závislost.

„Když s někým takovým vyrůstáte, nevíte, co je špatně. Je to na denním pořádku a není to nic nenormálního,“ vysvětlila Thorne, která si z ošklivých zážitků odnesla hlavně vztek. Ten se ovšem snaží směřovat vůči společnosti obecně.

„Něco podivného se děje skoro v každé domácnosti, ale stále s tím nikdo nic nedělá. Nenahlížíme na to jako na problém, ale je to velký problém. Formuje to naši společnost. Formuje to děvčata, aby byla někým jiným, než by měla být,“ doplnila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám