Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Festival Coachella každoročně láká nespočet návštěvníků, ale také řadu světoznámých celebrit. Od těch nejvlivnějších až po ty, které se snaží udržet si slávu, jak jen mohou. Mezi takové patří i herečka Bella Thorne (26). Bývalá dětská Disney hvězda je dnes známá spíš díky kontroverznímu stylu života, bisexualitě a otevřené polygamii.

Na festival v Palm Springs zavítala v plné parádě, spoře oděna se třpytila téměř od hlavy až k patě, její outfit totiž hojně zdobily krystaly. Nepřehlédnutelná byla i při focení v bazénku s piňatou, vedle které lascivně pózovala.

Hereččin bývalý partner, raper Mod Sun na akci také nechyběl. S Mod Sunem byla Bella ve vztahu od roku 2017. Donedávna ještě paralelně randila i s hvězdou YouTube Tanou Mongeau, konec vztahu však ohlásily v únoru letošního roku. S Mod Sunem se rozešla dva měsíce poté. Bella se nejednou nechala slyšet, že si shání novou partnerku, protože jí monogamie nijak zvlášť nesvědčí. Teď však nejspíš bude hledat rovnou nový pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám