Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bella Thorne (26) se proslavila svými bláznivými outfity a kontroverzemi, a tak pochopitelně nezklamala ani na Halloween. S raperem Mod Sunem, který sdílí její nadšení pro tak trochu ujetou módu, se převlékli za vraždící panenku Chuckyho a jeho nevěstu Tiffany z komediálního hororu Chuckyho nevěsta z roku 1998.

Nutno podotknout, že kdybyste je takhle potkali na ulici, možná opravdu raději hodíte zpátečku. Kostýmy byly totiž velmi věrohodné a mladý pár vypadal přinejmenším děsivě. Bella se opět nebála odhalit tolik kůže, kolik jí její kostým dovolil, a Mod Sunova mastná kštice zářila do dálky.

Thorne ostatně často vyráží do ulic jenom ve spodním prádle a je známá tím, že ráda vymetá večírky. Na party v LA se, soudě podle Belliných Instastories, duo pořádně odvázalo. Zatímco Mod Sun si užíval atmosféru na pódiu při svém vystoupení, Bella ocenila společnost striptérek. Hlavně, že na rozdíl od svých filmových vzorů nikoho nezavraždili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám