Hlavní obsah
Článek

Léto nám možná pomalu končí, ale celebrity se plavkové sezóny jen tak nevzdají. Podívejte se, jak se slavné ženy předvedly v plavkách na svých sociálních sítích.

Shanina Shaik

Modelka Shanina Shaik shrnula vzpomínky na léto 2018 v jedné fotce. Pevný zadeček ukázala v plavkách při vodních hrátkách a nám se chce skoro brečet z toho, že je léto u konce.

Bella Thorne

Kontroverzní herečka Bella Thorne (26) vyšla do ulic v provokativním modelu a ukázala nejen své křivky, ale také neoholené podpaží, které hrdě nosí jako důkaz přirozené krásy. Aspoň že na této fotce není vidět.

Blac Chyna

Bývalá striptérka Blac Chyna (35), která má syna s raperem Tygou a dceru s Robem Kardashianem, se na svých sociálních sítích ráda ukazuje téměř nahá. Ve žlutých plavkách s výstřihem jako vrata vystavila své bujné poprsí.

Jessica Paszka

Německá zpěvačka s polskými kořeny nabírá na sociálních sítích rychle na popularitě. Díky povedeným fotkám v plavkách se ani není čemu divit. Na Seychelských ostrovech bylo v létě asi opravdu pěkné horko.

Cristina Milian

Zpěvačka Cristina Milian zakončila své léto v jižní Francii a vystavila pevný zadeček přímo do objektivu. Její fanoušci budou mít na léto zajisté velmi pěkné vzpomínky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám