Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bella Thorne (26) na sebe často poutá pozornost, ale bohužel ne díky hereckým výkonům. Lidi většinou zaujme její chlupaté podpaží či milostné aféry. Románek měla i se známým proutníkem Scottem Disickem (35), ale loni v říjnu se trochu zklidnila a uchýlila se k vážnému vztahu s raperem Mod Sunem (31).

Jenže po něm na havajské pláží nebylo ani památky, za to tam byla hereččina kamarádka a slavná youtuberka Tana Mongeau (19). S tou si, jak je vidno, ale Bella také poradila. Slavné krásky se nechaly zvěčnit na Instagram, jak si leží v náručí a líbají se. Bella se navíc oblékla do svetru v duhových barvách, aby podpořila LGBT komunitu.

My sweet girl ❤️❤️❤️❤️❤️

Příspěvek sdílený BELLA (@bellathorne), Čen 14, 2018 v 1:46 PDT

„Jsem šťastná, že s tebou mohu strávit trochu času během Pride měsíce,“ napsala ke své fotce Tana. Bella se nechala v minulosti slyšet, že si s děvčaty občas trochu zašpásuje, ale chtěla by s dívkou jednou zkusit chodit. To se jí evidentně může velice snadno splnit. Jsme zvědaví, co na to řekne její přítel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám