Hlavní obsah
Článek

Že by to přehnala s pitím? Ačkoliv „přehnala“ není asi úplně to správné slovo. Podle fotek se totiž zdá, že když americká herečka a bývalá dětská hvězda Disneyho studií Bella Thorne (26) opouštěla s úsměvem od ucha k uchu restauraci v Beverly Hills, byla ve skvělé náladě. A tu jí nezkazil ani fakt, že ji museli při chůzi k připravenému autu podpírat její dvě kamarádky, z nichž jedna byla známá americká modelka, která také žije v Los Angeles, Kyra Santoro.

Jen chvíli před tím, než vznikly tyto působivé paparazzi snímky, zveřejnila slavná bisexuální rebelka (neváhala kdysi přebrat děvče ani vlastnímu bratrovi) na sociální síti rozvernou fotku sebe s přítelem, hudebníkem známým jako Mod Sun. Ten v kožených kalhotách leží na zádech na trávníku, ona v červené bundě sedí na něm. Bella pak z úst vypouští oblak kouře.

Další zajímavou, téměř nahatou fotku zveřejnila Bella na Instagramu dva dny před tím. Na snímku je do půl těla nahá. Natočená ramenem k objektivu ukazuje své nové tetování s pestrobarevným textem „Miluji tě“. Dá se předpokládat, že je věnováno právě jejímu příteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám