Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejprve inspirovala malé holky jako dětská hvězda v pořadech z produkce kanálu Disney Channel. Uběhla ale řada let a dnes se Bella Thorne (26) zařadila do plejády původně dětských herců a hereček, jejichž sláva s přibývajícím věkem zářila víc a víc. Disneyho televize vyprodukovala už mnohé. Za všechny třeba Britney Spears (42), Justina Timberlaka nebo Miley Cyrus (31).

Dnes je z Belly mladá krasavice, která ke svému zjevu i sexualitě přistupuje stále odvážněji. Poté, co prožila krátký románek s hereckým kolegou Greggem Sulkinem a přiznala se ke své bisexualitě, když sbalila expřítelkyni svého bratra Remyho Bellu Pendergast, se zdá, že pro ni žádná další tabu neexistují.

Nyní se třeba na sociální síti pochlubila svou selfie v průsvitném topu, která jako by zcela náhodou a určitě ne prvoplánově odhalila piercing v bradavce. Zdá se vám to laciné? Ale jděte. Tahle kráska má ještě celý život před sebou. Počkejte, čím nás ještě překvapí.

Reklama

Další články

Načítám