Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jako dětská televizní hvězda Bella Thorne (26) zaujala spíše holčičky, pro něž byla vzorem. Jako dospívající dívka svými ženskými křivkami ohromila naopak pánskou část publika, která je teď přinejmenším udivena...

Sexy zrzka se před týdnem rozešla s hereckým kolegou Greggem Sulkinem, a když na sociální síti dostala dotaz, zda je, či není, bisexuální, bez zbytečného mlžení potvrdila, že ji přitahují i ženy. Po veřejném přiznání se už Bella netají tím, že prožívá holčičí lásku. Poměr s Greggem tak nejspíš už nějaký pátek fungoval jen jako marketingový tah, který měl oba mladé herce zviditelnit.

Kočička ze seriálu Scream už má dámský objev, jímž je dvacetiletá Bella Pendergast, která v minulosti randila s jejím starším bratrem Remym. Holky tak spojuje nejen láska, ale také stejně „krásné“ jméno. Bella a Bella už dříve sdílely společné fotky, ale až nyní se ukázalo, že jejich city byly hlubší než při běžném přátelství.

Bisexualita není u hvězd amerického šoubyznysu žádnou vzácností. Románek s holkou si užila například i Miley Cyrus (31) a Kristen Stewart (33) po marketingové lásce s Robertem Pattinsonem (37) a úletu s režisérem Rupertem Sandersem na muže dokonce zanevřela.

Reklama

Další články

Načítám