Hlavní obsah
Článek

Stále slavnější herecká hvězdička Bella Thorne (26) je sice ještě ve věku teenagerky, ale na společenských událostech provokuje jako zkušená celebrita. Její partner se musí pořádně snažit, aby od ní odháněl všechny potenciální nápadníky.

Bella zazářila na udílení Teen Choice Awards, odkud si odnesla rovnou dvě ceny. V anketě bodovala s televizním seriálem Scream i komedií The Duff. Sedmnáctiletá kráska musela moc dobře vědět, že neodejde s prázdnou, a tak si na ceremoniál pořídila rovnou dvoje šaty.

Nejprve se objevila v odvážném modelu, v němž se zdálo, že toho ukázala více, než by se slušelo. Její intimní partie však halila podšívka z látky tělové barvy. Na afterpárty Bella zvolila umírněnější černé šaty se žlutým lemem, v nichž vystavila obdivovaná stehýnka.

O šest let starší Gregg Sulkin, který svou nominaci za seriál Faking It ve vítězství neproměnil, si svou lásku musel bedlivě střežit. Hvězdný páreček se na veřejnosti nebránil něžnostem, ale společný sexuální život jim místní zákony ještě neumožňují. V Kalifornii je totiž pohlavní styk legální až od 18 let, které Bella dovrší v říjnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám