Hlavní obsah
Článek

Staly se největšími hvězdami přehlídky Givenchy v Paříži, a tak bylo jasné, že pokud se vydají i do nočního víru velkoměsta, všichni paparazzi jim budou v patách. V pátek Bella Hadid (27) s Kendall Jenner (28) vyrazily ještě s kamarádkou Joan Smalls do jedné z místních restaurací a byla to právě Bella, na koho se upřelo nejvíc blesků fotoaparátů a o kom se druhý den psalo v médiích…

To pochopitelně nemohlo ujít pozornosti Kendall, která si jako správná členka klanu Kardashian-Jenner nenechá ujít jedinou příležitost být v centru zájmu fotografů, i když podle její maminky Kris Jenner ne tak urputně jako její sestry. A možná právě proto hned následujícího večera provětrala ten samý průsvitný top. Možná si ho dokonce od Belly vypůjčila a jen si přes bradavky nalepila černé hvězdy.

Nedá se ovšem říct, že by se Kendall tak okatě opičila po své kolegyni, jelikož je to právě ona, kdo má podobné svršky v oblibě. Ve světě šoubyznysu ale není zdaleka jediná. Topy připomínající jemné punčošky mají ve svém šatníku i Rihanna, Miley Cyrus, Kim Kardashian, Christina Millian, Mariah Carey a další. A co vy dámy, pořídíte si také takový?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám