Hlavní obsah
Článek

Bella Hadid (27) minulý týden zazářila na přehlídce prádla Savage x Fenty zpěvačky Rihanny. Že je pekelně sexy ostatně není žádnou novinkou, jak se můžete přesvědčit v naší galerii. A s předváděním prádla má také své zkušenosti, andílkem Victoria´s Secret je od roku 2016.

Teď, když se její starší sestra Gigi stala maminkou, a kamarádka Kendall Jenner si dává od přehlídek pauzu, dalo by se říct, že je Bella jednou z nejžádanějších modelek současnosti. A navzdory zdravotním potížím je velmi pracovitá.

Bella se v srpnu rozpovídala o životě s lymskou boreliózou, s níž se potýkala i její matka Yolanda a bratr Anwar, a popsala příznaky, které jsou u ní stále na denním pořádku.

Diagnostikovali ji v 16 letech, od 14 ovšem trpí bolestmi kloubů, nevolností, dýchacími potížemi, nespavostí, bolestmi hlavy, malátností a otupělostí, úzkostmi a dalšími příznaky.

Hadid se v loňském roce rozešla se zpěvákem Weekndem. Kvůli práci na sebe prý neměli čas. Rozešli se několikrát i v minulosti, tohle je ale zatím nejdelší pauza, kterou si dopřáli. Modelka se od té doby s jiným mužem po boku neobjevila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám