Hlavní obsah
Článek

Přehlídka nové kolekce prádla Savage x Fenty vzbudila pořádný rozruch. Zpěvačka Rihanna (36) s tou loňskou sklidila nevídaný úspěch, a tak měli fanoušci i letos velká očekávání. A vypadá to, že opět nezklamala. Svou kolegyni podpořily i tuto sezónu slavné modelky, zpěvačky nebo herečky a na výsledek se můžete podívat do naší galerie.

Mezi hlavní hvězdy přehlídky patřily stejně jako loni topmodelky Bella Hadid (27), Irina Shayk (38) nebo Cara Delevingne (31), která na show lákala na sociálních sítích svým skvostným pozadím. Do role modelky se ale obstojně vžila i Paris Hilton (43). V růžových krajkách vypadala skvěle.

V žádném případě nelze opomenout ani majitelku značky samotnou. Rihanna vystavila svoje bujné přednosti v rajcovním korzetu. Sama sobě ostatně dělá modelku často.

Vrcholem smyslnosti byla herečka Demi Moore (61). Ta byla v prádle stejně úchvatná jako před 34 lety ve filmu Striptýz. V sexy župánku a černých krajkách se předvedla i dcera Willa Smithe Willow (19) a své kypré křivky rozvlnila i zpěvačka Lizzo (32).

Rihanna navrhuje prádlo pro ženy všech tvarů a velikostí, její modelky se proto často liší svými proporcemi. Modely, které vynesly, se můžete pokochat níže. Fashion show je od 2. října ke zhlédnutí na Amazon Prime.

Reklama

Další články

Načítám