Hlavní obsah
Článek

Bella Hadid (27) dělá co může, aby se v době pandemie koronaviru co nejvíc distancovala od lidí. Své fanoušky potěšila hravou fotkou z karantény, kterou sdílela na Instagramu. Na zrcadlovém selfie se zvěčnila nahoře bez a bradavky zakryla burritem, na kterém si právě pochutnávala.

Ačkoliv by fotka mohla působit, jako by modelka karanténu zlehčovala, ve skutečnosti ji bere velmi vážně. „Já a moje burrito vám říkáme, abyste zůstali doma,“ rozepsala se v popisku fotky. „Nejen pro vaše dobro, ale doslova pro dobro celého světa a vašich milovaných.“

I ona se pozastavila nad tím, že někteří lidé stále nechápou důležitost izolace. „Je to šílené, protože musíme společně pracovat na tom, aby se šíření viru zpomalilo, a lidé tomu stále nerozumí. Nebuďte sobečtí! Meditujte, hrajte si se svými mazlíčky, naučte se plést, napište báseň pro svou maminku a staňte se lepšími lidmi,“ doporučila sledujícím, jak trávit čas v karanténě.

V neposlední řadě také upozornila na to, aby si lidé nezapomněli mýt pořádně ruce, a vzdala hold těm, kteří z pracovních důvodů nemohou zůstat doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám