Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavné sestry Hadidovy Gigi (28) a Bella (27) mají v průběhu týdnů módy pořádně napilno. Přemísťují se z metropole do metropole a jednu přehlídku střídá druhá. Momentálně se nacházejí v Paříži, kde předváděly pro značku Off White. A tentokrát se k nim připojila i jejich neméně slavná matka Yolanda (56).

Yolanda sama bývala modelkou, takže na přehlídkovém mole v žádném případě nebyla nováčkem. V loňském roce si nechala odstranit z těla silikony a rozpovídala se o plastikách.

Kromě silikonů chodila pravidelně na botox a všemožné výplně. S tím byl konec, když jí diagnostikovali lymskou boreliózu, stejně jako jejímu synovi Anwarovi a dceři Belle. Zjistila, že se jí do těla uvolňoval silikon, a tak musely implantáty ven.

„Vaše zdraví je vaším bohatstvím, tak, prosím, dělejte moudrá rozhodnutí a před tím, než si do těla necháte aplikovat cizí látky, si vše dobře promyslete,“ nabádala po svých zkušenostech fanoušky na sociálních sítích. Dnes je se svým zevnějškem plně smířená a její znovunabyté sebevědomí bylo znát i na přehlídce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám