Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Večírek magazínu LOVE se nejspíš náramně vydařil. To bylo znát nejen na rozevláté dceři Madonny Lourdes Leon, která cestou z něj ukázala i kalhotky, ale také na modelce Belle Hadid (27).

Bella dorazila do přistaveného vozu za pomoci ochranky a posílala přítomným vzdušné polibky. Působila, že je v rozverném rozpoložení. Pro magazín se také rozpovídala o své modelingové kariéře.

„Podle mého názoru jsem s modelingem začala příliš brzy. Pořád jsem se vyvíjela, a neměla tak úplně sebevědomí. Neměla jsem se ráda ani si nemyslela, že bych si zasloužila nějakou pozornost. Když jsem se dívala na svoje snímky, nesnášela jsem je. Děsilo mě, že se mnou chtějí lidé pracovat,“ přiznala.

Modelka začala kariéru v šestnácti, ale sebevědomí našla prý až před pár lety. Spolu se sestrou Gigi a Kendall Jenner byly minulé pondělí také hlavními hvězdami přehlídky značky Burberry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám