Hlavní obsah
Článek

Bella Hadid (27) jednoznačně dobyla svět modelingu. Dávno už není jen méně slavnou sestrou starší Gigi (28). Během letošních týdnů módy vyloženě excelovala, když střídala jednu přehlídku předních módních návrhářů za druhou.

Vše dovršila na show zpěvačky Rihanny pro její značku prádla Savage X Fenty, kde zaujala v rajcovním kostýmu. Ne nadarmo je jednou z nejlépe placených modelek světa. Možná i díky tomu, že je tak zavalená prací, nestíhá nic jiného.

Bella se nedávno podruhé rozešla se zpěvákem Weekndem, se kterým byla s pauzami ve vztahu od roku 2015. Oba byli po pracovní stránce tolik vytížení, Bella kvůli přehlídkám a zpěvák kvůli muzice, že se někdy neviděli celé týdny.

Na rozdíl od sestry Gigi se ale po jejím boku žádný nový muž zatím neobjevil. Podle některých zdrojů zpěvák i modelka doufají, že až se jejich životy po pracovních stránkách trochu uklidní, najdou si k sobě zase cestu, jak tomu už ostatně bylo i v minulosti.

Jestli se jim to podaří, ukáže až čas, v tuto chvíli je ale jasné, že Bella pracovní tempo jen tak nezpomalí, jako modelka jde totiž na dračku. Na rajcovní snímky dnešní oslavenkyně se můžete podívat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám