Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky Bellu (27) a Gigi Hadid (28) už netřeba představovat, v modelingu nejsou totiž žádnými nováčky. Tentokrát se ale objevily na akci, kde hlavní roli nehrály ony, ale jejich starší, nevlastní sestry.

Alanu (34), která uvedla svou novou značku oblečení La Detresse, přijely do New Yorku podpořit nejen Bella a Gigi, ale také nejstarší Marielle (38). Starší dcery Mohameda Hadida (70), který na akci nemohl chybět, dokázaly, že krása je v jejich klanu ženám dána.

Marielle a Alanu má podnikatel s první manželkou Mary Butler, se kterou se rozvedl v roce 1992. Vztahy v rodině jsou však nejspíš dobré, neboť se staršími sestrami si nedávno Bella a Gigi dokonce vyjely na dovolenou.

Modelky mají ještě mladšího bratra Anwara, který se rovněž věnuje modelingu, jejich společnou matkou je Hadidova druhá manželka, bývalá hvězda Paniček z Beverly Hills Yolanda Hadid, se kterou se rozvedl v roce 2000.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám