Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Bella Hadid (27) a zpěvák Abel Makkonen Tesfaye, známý pod pseudonymem The Weeknd, se údajně znovu rozešli. Uvedl to zdroj z okolí páru pro portál E! News.

„Bella a Abel se rozešli,“ řekl s tím, že důvodem k rozchodu byla prý tentokrát vzdálenost. „Jsou každý jinde, mentálně i fyzicky. Bella plní závazky spojené s týdnem módy a Abel pracuje na muzice a svém hereckém debutu.“

Ačkoliv byl notoricky známý pár často vídán, jak společně cestuje, jejich rozvrhy se v poslední době prý natolik rozcházely, že se často ocitli každý na opačném konci USA.

„V poslední době se hodně hádali. Netrávili spolu dostatek času. Doufají, že si k sobě někdy ještě najdou cestu, ale v tuto chvíli se každý věnuje svým projektům,“ doplnil zdroj.

V to, že se zase dají dohromady, doufají i fanoušci. Pár spolu randil od jara 2015, rozešel se ale už téhož roku v prosinci. Nevydržel to nicméně dlouho, o dva měsíce později už byli Bella a Weeknd opět spatřeni spolu. A podle všeho to nebylo naposledy, co to takhle udělali. Uvidíme, jestli se historie bude opakovat i tentokrát.

Související témata:
The Weeknd

Reklama

Další články

Načítám