Hlavní obsah
Článek

Loni v červenci zpěvák Adam Levine své fanynky překvapil, když se oženil s modelkou Behati Prinsloo (34). Už tehdy zazněly nepřející názory, že si slavný narcis nepříliš obdařenou polovičku vybral jen kvůli tomu, aby společně mohli rozdávat úsměvy na červeném koberci.

Atraktivní páreček před pár dny oslavil první výročí svatby, ale už se spekuluje o tom, že manželství Adama a Behati je v ohrožení. Na veřejnosti sice stále vystupují jako dvě hrdličky, ale to ještě neznamená, že jim to doma klape. Frontman kapely Maroon 5 má totiž svůj mediální obraz pod kontrolou a nedopustí, aby kvůli manželské krizi působil ve špatném světle.

Důvodem častých hádek je údajně žárlivost Behati, která brzy pochopila, že jejího muže nezkrotil ani manželský slib. Život známého proutníka, v jehož ložnici si dříve modelky podávaly dveře, se totiž opět vrátil do starých kolejí. Adam si ego zvyšuje flirtováním s cizími ženami, což Behati těžce nese.

„Je z něj stejný playboy jako před svatbou, což se jeho manželce samozřejmě nelíbí. Jeho flirtování ji uráží, doufala, že už má divoká léta za sebou,“ tvrdí magazínu In Touch známý slavného páru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám