Hlavní obsah
Článek

V neděli proběhlo slavnostní udílení hudebních cen MTV Video Music Awards a na červeném koberci se to opět hemžilo půvabnými hvězdami v róbách světově proslulých návrhářů.

Zlatým hřebem večera byla jednoznačně zpěvačka Taylor Swift (34). A to nejen proto, že si za desetiminutové video k písni All Too Well odnesla hned dvě ocenění, ale především díky třpytivému modelu od Oscara de la Renty jako vystřiženému z filmu Velký Gatsby. Odhalila v něm dost kůže i své dlouhé, štíhlé nožky a doplnila jej neméně oslnivými botkami od Christiana Louboutina.

Odhalující šaty s průstřihy z dílny značky Houghton vynesla modelka Ashley Graham (36). Ta se v lednu stala hned trojnásobnou maminkou, porodila dvojčata, a je velmi sdílná ohledně všeho spojeného s mateřstvím, včetně svých poporodních křivek. A protože je odjakživa propagátorkou pozitivního vnímání ženského těla, rozhodla se vystavit na odiv strie na bříšku. Ty ostatně prezentuje hojně i na sociálních sítích.

Bujný dekolt se rozhodla vystavit na odiv například zpěvačka Bebe Rexha (34). Ten jí z modelu od Vivienne Westwood málem přetekl, ale k žádnému faux pas naštěstí nedošlo. Šaty měly také vysoký rozparek, a tak bylo na majitelku kyprých křivek radost pohledět.

Jak to těmto a dalším slavným dámám seklo, se můžete pokochat v naší galerii, v anketě pak hlasujte, která hvězda byla podle vás nejvíc sexy.

Která hvězda byla podle vás na udílení cen MTV nejvíc sexy?
Taylor Swift
45,9 %
Ashley Graham
5,3 %
Bebe Rexha
23,7 %
Sofia Carson
11 %
Chloe Bailey
5,7 %
Anitta
8,4 %
Celkem hlasovalo 13630 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám