Hlavní obsah
Článek

Svatba Paris Hilton (43) a Cartera Reuma byla exkluzivní událostí, na kterou byla pozvaná i zpěvačka Bebe Rexha (34) s přítelem Keyanem Sayfarim.

Bebe oblékla na luxusní svatební veselí dlouhé modré šaty, které měly korzetový vršek a na jedné straně šatů i extrémně vysoký rozparek. Zpěvačka si tak musela dávat pozor nejen při vystupování z auta, šaty měla opravdu těsné.

Rexha má zrovna své oblejší období, přičemž u ní se to často střídá. Někdy naplno propadne zdravému životnímu stylu a cvičení a jindy naopak užívá života plnými doušky.

V červenci se dokonce fanouškům svěřila se svou váhou, jelikož se ji na ni stále někdo ptal. Na častý dotaz: „Kolik si myslíte, že vážím?“ přišla její vlastní odpověď: „To vás vůbec nemusí zajímat, protože já jsem zatracená potvora, ať už vážím, kolik chci! Každopádně pojďme normalizovat váhu 74 kilogramů.“

Zpěvačku na Instagramu sleduje přes deset miliónů fanoušků a oceňují, že často přidává i photoshopem neupravené fotky a nebojí se ukázat své oblé tvary, strie nebo celulitidu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám