Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou autorskou přehlídku plánovala už na konec minulého roku, vše ale musela rušit kvůli zpřísněným protikoronavirovým opatřením. Nyní vyvstaly otázky, zda nemá návrhářka Beata Rajská (61) svou módní show na konci března s ohledem na válku na Ukrajině odložit.

„Situaci hodně prožívám, ale uvědomila jsem si, že šaty jsou jediné, co umím. A šaty by měly dělat radost. Největší radost budu mít, když si je budou oblékat ženy, které nebudou muset zažívat dramatické události, jako je tomu teď. Nejdůležitějším poselstvím přehlídky je, aby se děti zase smály. Proto jsem nezaváhala ani chviličku a rozhodla jsem se přehlídku uskutečnit,“ řekla Super.cz. Přehlídka proběhla 23. března.

Rajská samozřejmě také pomáhá válkou zasaženým Ukrajincům, zároveň ale dobře ví, že potřeba další pomoci ještě přijde.

„Hned první den jsem volala kolegyni, abychom za salon přispěli. Ta pomoc bude ale potřebná dlouhodoběji. Právě proto budu dělat akce pro radost, abychom mohli pomáhat těm, kteří to budou do budoucna potřebovat,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám