Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obvykle je tou, která na své módní přehlídky zve. Tentokrát se Beata Rajská (61) pozvat nechala. Známá návrhářka měla šanci vyrazit se svým dvorním fotografem Arthurem Koffem na začátku února na pařížský týden módy.

„Potřebovala jsem si rozšířit přehled. Nejsem člověk, který sedí na sítích a sleduje dění online. Potřebuji to vidět naživo,“ nechala se slyšet designérka, kterou jsme zpovídali na focení její nové kolekce.

Prezentace kolekcí na podzim a zimu 2022/2023 a Ready-to-Wear kolekce ji uchvátily. Snad ještě víc než modely na mole ji bavily kousky, které měly na sobě návštěvníci módní události.

„Bylo skvělé se potkávat s novými lidmi a vidět nové kolekce haute couture. Nejvíc mě nabila ulice. Lidé jsou teď kvůli covidu uzavření do sebe. Před pařížskými lokacemi se pohybovali lidé, kteří jsou fanatici do módy. Mně to opět otevřelo mysl, že můžu ještě přidat,“ usmívala se Rajská.

Návrhářka by byla potěšená, kdyby se na její přehlídce pořádané na konci března její návštěvníci také odvázali. „Přemýšlím, jak to udělat, aby to bylo uvolněné. Ráda bych dala lidem možnost vyjádřit se kreativně. Nebát se obléct si nic, za co nás mohou zkritizovat módní policisté,“ dodala před svou show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám