Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to více než čtvrt století, co se Monika Žídková stala královnou krásy. Sympatická plavovláska sice žije mimo hlavní město ve Slezsku, kde se v obci Kravaře stala starostkou, užívá vyvdané příjmení Brzesková, ale i přesto ji lidé i po těch letech mají spojenou s národní soutěží krásy.

Naposledy jsme se s Monikou setkali na jedné z řady letních přehlídek Beaty Rajské (61), která se konala v Opavě. Monika byla pozvána primátorem Opavy jako "takřka kolegyně" starostka. Pro návrhářku byla její přítomnost v hledišti příjemným překvapením. „Prožily jsme spolu nespočet přehlídek a projektů. Připravovala jsem jí i šaty na velké akce,“ svěřila se nám Rajská. Monika má prý stále dvoje z oněch šatů v šatníku a o jedněch z nich se s Beatou bavily, že je musí skutečně archivovat, protože byly jedinečné.

„Moc děkuji za úžasný zážitek. Je super vidět, že takovéhle přehlídky ještě existují,“ komentovala pro Super.cz společenskou akci Monika Žídková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám