Hlavní obsah
Článek

Salon měla sice zavřený, ale přesto nelenila. Módní návrhářka Beata Rajská (61) ve své tvorbě během pandemie výrazně vybočila a místo společenských šatů začala navrhovat tepláky. "Navrhuji vždy to, co chybí i mně. Takže to byly třeba kabáty a teď ty tepláky. Tvorbu přizpůsobím situaci," řekla Super.cz návrhářka.

"Je to trošku smutná doba, když si moje klientky, které byly zvyklé chodit do butiku, teď zamlouvají přes internet tepláky. Nikdy mě nenapadlo, že v nich budu jednou chodit i já. Já sice tepláky dělala, ale když nás úplně zavřeli, tak jsme najeli na tohle velké množství a vytvořila jsem k nim i speciální značku, aby nebyly v jedné řadě s večerními róbami," vysvětlila.

S Beatou jsme se potkali na společenské akci, takže byla samozřejmě k této příležitosti oblečená. "Nicméně, když mě potkáte u nás na vesnici, tak je to úplně jiné. V životě jsem si nedokázala představit, že si vezmu legíny a bundu, a jak si v tom teď vykračuji," smála se s tím, že ale řeší abstinenční příznaky. "To si pak obléknu šaty a nazuju vysoké podpatky aspoň doma v kuchyni," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám