Hlavní obsah
Článek

Dvanáct let patřila do pevné sestavy modelek, které nikdy nechyběly na žádné akci Beaty Rajské (61). Věk pro Petru Růžičkovou nikdy nebyl limitující, jelikož kdykoli vstoupila na molo, díky své souměrné postavě a dlouhým nohám vynesla model parádně.

Růžičková nechyběla na návrhářčině poslední veřejné módní show v Karlových Varech na konci letních prázdnin. V té době už nosila dítě pod srdcem. „Mojí poslední modelingovou prací byla přehlídka pro módní návrhářku Beatku Rajskou, která se konala na kolonádě v Karlových Varech v červnu 2020. Tuto show jsem již byla v očekávání a zařekla jsem se, že je to poslední přehlídka, kterou do porodu půjdu,“ řekla Super.cz před časem modelka.

Nyní už vstoupila do jiné životní fáze a práci vyměnila za mateřství. Nedávno se totiž stala maminkou syna Kryštofa. Když jsme se s ní setkali naposledy, zajímalo nás, jestli se hodlá k modelingu po porodu vrátit.

„Poslední přehlídku jsem si neskutečně užila, protože Beatiny akce a jsou zkrátka nezapomenutelné. Co se týče budoucí modelingové práce, rozhodně neříkám ne. Řekla bych, že modeling pro mě zůstane milým koníčkem a ponechám si pouze spolupráce, které si budu vyloženě užívat. Co se týče profesního života, prioritou pro mě je růst vlastní firmy a prosperita nově otevřeného obchodu se šperky v centru Prahy,“ říká Petra Růžičková v rozhovoru pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám