Hlavní obsah
Článek

Během focení kalendáře Beaty Rajské (61) v nepříjemné zimě to zdravotně ustála. Evu Perkausovou (30) sejmula až nemoc covid-19. „Byla velká zima. Ale jedna fotografka mi říkala, že nejlepší fotky vznikají v extrémních podmínkách. Tento tým byl skvělý, a tím pádem z toho vznikly i super fotky,“ nelitovala na křtu kalendáře Eva.

Nemocí, která se dnes skloňuje ve všech pádech, procházela Eva se středně těžkým průběhem. „Nejsem ten typ člověka, který by ležel s chřipkou několik dní. Většinou mi stačí se jeden den vyležet a následující den jsem fit. S ničím jsem si nikdy nedělala velkou hlavu. V tomto případě jsem ale byla nemile překvapená. Silné horečky, velká únava, která přetrvávala ještě daleko po covidu,“ řekla v rozhovoru pro Super.cz Eva, která se s lidmi, kteří touto nemocí prošli, často shoduje, že výrazným projevem nemoci byla právě únava.

Během karantény tedy moderátorka hlavního zpravodajského bloku na Primě hlavně odpočívala. „Musela jsem podstoupit desetidenní karanténu, což mi vůbec nevadilo. Byla jsem schopná jen přejít z kuchyně do ložnice a na víc jsem si netroufla. Divím se, že jsem víc nezhubla,“ smála se na křtu blond kráska.

„Nedokážu nikomu poradit, čeho se vyvarovat, aby tu nemoc nechytli. Já jsem nechodila mezi lidi, v té době byly restaurace a obchody zavřené, chodila jsem jen do práce a domů,“ krčí rameny Eva Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám