Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních několika letech Veronika Chmelířová (37) téměř nikdy nechybí v sestavě modelek na přehlídkách Beaty Rajské (61). Mezi druhou vicemiss České republiky 2007 a známou návrhářkou se vytvořilo přátelské pouto, a tak obě rády propojují práci a radost. Někteří si dokonce dělají legraci, že Chmelířová má už inventární číslo salonu Rajské.

„Naše spolupráce je na jiné bázi než na začátku. Máme tady skvělou partu, všechny se dobře známe, jsme kamarádky,“ vysvětluje sympatická blondýnka, která nechyběla ani na autorské přehlídce pořádané v Karlových Varech v Sadové kolonádě.

Chmelířová ale nebývá zdaleka nejstarší modelkou v sestavě návrhářčiných oblíbenkyň. „Zatím ještě nepatřím do inventáře. Jsou tam i starší ročníky,“ smála se modelka. Která ale zároveň už myslí na zadní vrátka.

„Šlo s tím ruku v ruce studium na vysoké škole, což se dalo zvládat s modelingem. Věnovala jsem se produkci a funguji v jedné firmě, kde pracuji na půl úvazku,“ říká Veronika Chmelířová.

Reklama

Další články

Načítám