Hlavní obsah
Článek

Než se Petr Vágner pustil do moderování přehlídky Beaty Rajské (61) v Karlových Varech, si zajel ještě na místní golfové hřiště. V průběhu hry si s hrůzou uvědomil, že na večerní společenskou akci nemá to nejnutnější, tedy vhodné oblečení.

„Dopředu jsem si zjišťoval, v jakém stylu by měl být můj outfit na večer. Všechno jsem si připravil, a protože jsem před začátkem měl ještě nějaký volný čas, řekl jsem si, že si zajdu na pracovní golf. Uprostřed turnaje na deváté jamce jsem si s hrůzou uvědomil, že jsem si všechno nechal pověšené ve fusaku doma na klice,“ popsal Vágner infarktovou situaci.

Moderátor už neměl dost času na to vrátit se pro oblečení do Prahy, a tak vyrazil na nákupy do ulic Karlových Varů. „Hodinu před začátkem přehlídky jsem proběhl Vary a sháněl oblečení na večer. Stihnul jsem ještě Beatě vyfotit varianty a zkonzultovat je,“ smál se už bez stresu.

Fešák, který se pyšní svalnatou postavou, by se na mole vyjímal i bez oblečení. Tuto variantu ale zavrhl. „Je pravda, že mi na golfovém turnaji navrhovali, že bych to mohl dát v golfovém. Ale nevím, jak by se na to tvářila Beata,“ smál se Petr Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám