Hlavní obsah
Článek

Do skupiny oblíbených modelek Beaty Rajské (61) se nově zařadila Andrea Bezděková (29). Nejkrásnější dívka roku 2016 se poprvé objevila v návrhářčiných modelech během nevšední přehlídky pořádané ještě v období vrcholící pandemie koronaviru. Na autorské módní show pořádané v Sadové kolonádě v Karlových Varech předváděla už bez roušky.

Bezděková přijela do lázeňského města téměř rovnou z tábora, kde dělala vedoucí. „Vystoupila jsem z mechu a kapradí rovnou do šatů pro princezny,“ vtipkovala modelka.

Na táboře zažila spoustu dobrodružství. Velkou vlnu zájmu vzbudila bojová hra, při které krásku namaskovali tak, že vypadala jako po vážném zranění. „Na táboře máme ’modelovky’, které slouží k tomu, aby se děti naučily, jak se postarat o konkrétní zranění. Na mě vyšlo zranění vnitřního stehna. Vypadalo to, jako bych měla sedřený zadek,“ rozpovídala se o jedné z aktivit modelka, která byla překvapená, když tento zážitek sdílela s fanoušky na sociálních sítích. „Snesla se celá lavina. Až mi bylo líto, jak se o mě lidi báli a že jsem to jen nahrála.“

Téma jejího pozadí přišlo shodou okolností na přetřes i na přehlídce. Rajská totiž Bezděkovou oblékla do velké večerní s transparentní sukní, která odhalovala její pozadí v černých brazilských kalhotkách s vysokým pasem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám