Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou kariéru sice začínala před objektivem fotoaparátu jako fotomodelka, známou se Eva Perkausová ale stala hlavně jako moderátorka. Přesto si krásku návrhářka Beata Rajská (61) vybrala, aby předváděla mezi ostřílenými modelkami na přehlídce pořádané na české ambasádě v Moskvě.

„Tohle byla moje premiéra. Jsem moc ráda, že jsem dostala tuto příležitost a že mi Beata dovolila obléct si její šaty a předvádět na této úžasné akci. Troufám si říct, že bych si to už nikdy nezopakovala,“ uvedla s pokorou moderátorka hlavního zpravodajského bloku na Primě.

Krásná Eva cítila hendikep hlavně ve své výšce. „Nikdy jsem si ale nepřipadala jako modelka a už vůbec ne vzrůstem. Je rozdíl, když se svými sto šedesáti centimetry stojím během závěrečného defilé s ostatními modelkami, které mají sto osmdesát centimetrů a více.“

Perkausová se na tuto příležitost nijak zvlášť nepřipravovala. Na hubnutí prý nebyl čas ani nálada, a tak vsadila na přirozenost. „Ani jsem netrénovala chůzi, říkala jsem si, že Beata počítá s tím, že nejsem modelka. Beru to s nadhledem a přijala jsem nabídku jako moderátorka na mole,“ uvedla s úsměvem.

Co se týká krásných rysů v obličeji, může Eva jen těžko najít konkurenci. „Moje klady jsou v tom, že můžu fotit. Dostávám dokonce i nějaké kampaně. Navíc jsem moderátorkou hlavní zpravodajské relace, za což jsem vděčná,“ říká kráska.

Díky své práci v televizi ale přece jen musí Eva některé nabídky na focení a reklamní kampaně odmítat. Je třeba udržet morální kredit televize. „Většinou odmítám nabídky na předvádění na mole. Vzhledem ke své profesi se nemůžu účastnit akcí, které jsou například politicky zaměřené a podobně,“ vysvětluje Eva Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám