Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdekoli se objeví Eva Perkausová (30), tam to budí pozornost. Nedávno moderátorka dokonce zastavila dopravu v centru Prahy. Nebyl to ale její promyšlený zájem, za vším totiž stála invence fotografů Artura Koffa a Anny Konyaevy, kteří při focení kalendáře Beaty Rajské (61) pro rok 2020 toužili po co nejlepším záběru.

„Eva seděla na našem bižuterním kufříku a tvářila se, jak je v pohodě. Za jejími zády ale dýchalo koňské spřežení a troubily řady aut. Ale fotka vznikla a je v kalendáři,“ popsala vznik fotografie sama návrhářka. „Tahle fotka vznikla vážně za plného provozu. Čekala jsem, že mě jeden z koní nakopne, že zdržuji, ale naštěstí byla fotografie hotová během chvilky,“ vzpomíná Eva.

Během popsaného záběru Evě zatrnulo, nedala na sobě ale nic znát a prý si práci užila. „Focení kalendáře Beatky Rajské je vždy velká radost. Panuje pohodová atmosféra mezi příjemnými lidmi,“ komentovala Eva.

Nešlo o její první spolupráci s Rajskou, před čtyřmi lety pro ni fotila rovněž kalendář. „Líbí se mi nápady, které ve svých kalendářích uplatňuje,“ pochvaluje si Eva Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám