Hlavní obsah
Článek

V posledních měsících se stáhla z veřejného života. Sára Struhařová měla k ústupu ze světel reflektorů dobrý důvod, neboť skládala zkoušku dospělosti. Nyní se ale jedna z nejvýraznějších českých modelek současnosti vrací zpátky na scénu. My jsme se s ní setkali na fittingu před přehlídkou Beaty Rajské (61).

„Jelikož jsem teď měla s modelingem menší pauzu z důvodu maturity a následného cestování, tak se na přehlídku moc těším a jsem ráda že mohu být její součástí. Práci s Beatou mám moc ráda, protože je to úžasný člověk s pozitivní energií,” říká Struhařová, která je fanynkou zmíněné návrhářky. „Musím říct že se mi kolekce moc líbí a v modelech jsem se cítila dobře. Na fitting jsem se také moc těšila, protože jsme se s celým týmem už delší dobu neviděli.”

Nemohli jsme si nevšimnout, že má Sára ještě kratší vlasy než v minulosti. Vliv na to měla právě maturita.

„Zkrácení vlasů jsem neplánovala, ale donutily mě k tomu určité okolnosti. To víte, každý si někdy projdeme stresovým obdobím. Nakonec mi tahle změna přinesla jen pozitiva a jsem za to ráda,” říká téměř holohlavá modelka, která experimentuje s parukami. „Ano, pár jich ve své sbírce mám. Baví mě, že si každý den mohu vytvořit jinou vizáž a paruky se staly mým oblíbeným doplňkem.”

Výstřední blondýnka byla v minulosti spojovaná s Matyášem Hložkem. Se synem známého zpěváka Standy Hložka se už ale rozešla, ale sama není. Vypátrali jsme, že randí s dýdžejem Pufflickem.

„Znali jsme se už delší dobu jako kamarádi a byl to jeden z mála lidí, kteří mě vždy podrželi, když mi bylo nejhůř. Postupem času z kamarádství vznikl vztah a jsem za něj moc vděčná,” říká Sára, která už s hudebníkem absolvovala dovolenou ve Spojených státech. Tam se plánuje brzy vrátit. Nebude to ale odpočinková, nýbrž pracovní cesta.

„Byla jsem oslovena svou nejoblíbenější topmodelkou Coco Rocha abych se zúčastnila jejího modelingového kempu v New Yorku a mohla tak získat nové zkušenosti a rady od těch nejlepších. Nejde se netěšit, když dostanete tak skvělou příležitost,” tetelí se Sára Struhařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám