Hlavní obsah
Článek

Tak už to má za sebou. Všichni, kdo viděli čtrnáctiletou dceru Ivy Kubelkové (46) Natálku, pěli ódy na její půvab a prorokovali, že půjde v maminčiných stopách a stane se modelkou. První přehlídku zvládla Natálka v pohodě. "Nervózní jsem nebyla, bavilo mě to," řekla Super.cz mladá dáma.

Příležitost jí dala návrhářka Beata Rajská (61), která si Natálku vybrala na prezentaci pár kousků z nové kolekce, kterou kompletně představí na přehlídce v rámci karlovarského filmového festivalu. Jednalo se o modely s potisky z obrazů malíře Adama Jílka.

Přehlídku ve Varech bude moderovat právě Iva Kubelková, která se tam s dcerou objeví i na molu v roli modelky. "Je to opravdu výjimka, původně jsem měla přehlídku jen uvést, ale Beata mě přemluvila a jeden model předvedu, a s Natálkou se tak potkáme na jednom molu," vysvětlila Iva.

A co by dělala, kdyby se dcera, která už je zapsána i v modelingové agentuře, zatoužila po soutěži Miss, v níž kdysi sama uspěla? "O tom zatím nemluví a je na to dost času, ještě jí ani nebylo patnáct. Ale bránit jí v ničem nebudu," krčila rameny Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám