Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už popatnácté uspořádala Beata Rajská (61) ve své domovině na Vysočině Ples V Žitě. Letošní hlavní událost tamní společenské sezóny navštívily hvězdy jako je Radek Banga s kapelou, slovenská zpěvačka Kristína Peláková a jako třešinka na dortu před půlnocí vystoupil Václav Neckář se skupinou Bacily.

Během akce podřadné návrhářkou nemohla chybět módní přehlídka. Nejobletovanějšími návštěvníky plesu tak byli modelka Karolína Mališová (27) a kuchař Přemek Forejt. Ten sice po mole nechodil, zato neustále pózoval při focení s fanynkami. „Ples jsem si maximálně užil, Beatka ho měla úžasně zorganizovaný a program i zábava byla skvělá,” nechal se slyšet porotce reality show MasterChef.

Úspěšný kuchař se vzdal svého oblíbeného streetového oblečení a tenisek a oblékl dobře padnoucí smoking a lakovky. „Na podobné akce moc často nechodím, a proto jsem se nechal obléct do smokingu, který šili přímo na mě. Podotýkám, že to není úplně standardní rozměr,” přiznal se Přemysl Forejt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám