Hlavní obsah
Článek

Tahle holka tancuje opravdu ráda. Moderátorka Primy a bývalá Česká Miss Gabriela Lašková (34) miluje plesy, takže neuděláte chybu, když ji pozvete. Momentálně se těší na ten tradiční Česko-Slovenský, který se koná již tuto sobotu.

"Jsem opravdu plesový typ, ale přiznám se, že tam netančím tak často, jak bych chtěla. Navíc mám vždycky problém vybrat šaty, ve kterých bych se stoprocentně cítila, a vždycky potřebuju nějakou pravou ruku, která by mi poradila," svěřila Gábina, která většinou zvolí jistotu a vybírá si mezi modely, které jí nabídne módní návrhářka Beata Rajská (61).

Dva z nich si také v kombinaci se šperky od Jitky Kudláčkové vyzkoušela. A oba byly svým způsobem odvážné. První šaty působily, jako by pod krajkou neměla Gábina vůbec nic. Pravdou je, že podprsenku doopravdy neměla, ale róba je podšitá látkou tělové barvy. Druhé šaty zase velmi hluboce odhalovaly záda.

"Sama bych po takových šatech nikdy nesáhla, protože na mě jsou velmi odvážné. Ale potřebuji slyšet, že to není špatně, že vlastně nic není vidět a všechno, co vypadá odhaleně, je vlastně vhodně skryté. Ohlasy jsou na ně krásné, takže to beru jako výzvu a mohlo by to dopadnout," překvapila, že více se jí líbí ty o trochu odvážnější šaty.

Které šaty a šperky nakonec zvolí, se ukáže na Česko-Slovenském plese v Obecním domě, z něhož Super.cz samozřejmě přinese všechny dostupné informace.

Který model se vám líbí víc?
Ten první, jakoby průhledný
51,9 %
Ten druhý se stuhou v pase
48,1 %
Celkem hlasovalo 11629 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám