Hlavní obsah
Článek

Jak být i po padesátce krásné a elegantní, by některé dámy, jež se účastnily předávání prestižních filmových cen, mohly vyučovat. Všechny to ale s noblesou nevychytaly. Za příklad by mohla jít opět oceněná herečka Alena Mihulová (58), její kolegyně z filmu Bohdana Slámy, který právě točí, Zuzana Kronerová, nás naopak svým modelem dost vylekala.

Že kovářova kobyla chodí bosa, nás opět přesvědčila manželka režiséra F. A. Brabce. Kostýmní výtvarnice Jaroslava Pecharová si vybrala róbu, která by se hodila spíš na ples, a navíc nepěkně odhalovala část rukou, kterou by dámy v jejím věku už měly mít zakrytou. To dobře věděla spousta dalších dam, ať už sestry Magda a Emília Vášáryovy anebo herečka Taťjana Medvecká.

I když nedodržely přesný dress code back tie a nevzaly si dlouhé šaty, báječně vypadaly Jana Šulcová (†76) nebo manželka Miroslava Donutila (73) Zuzana v šatech od návrhářky Beaty Rajské (61). Slušelo to i dokumentaristce Heleně Třeštíkové, manželce Jiřího Bartošky (77) Andree anebo Elišce Balzerové (74).

Reklama

Další články

Načítám