Hlavní obsah
Článek

Co do počtu celebrit bylo jubilejní padesáté udílení hudebních cen Český slavík skromnější. Chyběly takové hvězdy jako Ewa Farna, Tomáš Klus či Anna K., které, ať už v pozitivním, nebo negativním slova smyslu, obohacují rubriky žebříčků módních policií. I tak bylo ale z toho mála do tohoto článku z čeho vybírat.

Samotný fakt, že se jednalo o významný padesátý ročník nejstarší hudební ankety, se v outfitech jednotlivých návštěvníků nijak neprojevil. Opět mezi hosty převládala maloměšťácká strojenost a chyběl smysl pro eleganci a grácii. Polyester, nepadnoucí saka, lesklé punčocháče, péřovky přehozené přes večerní róby při příchodu, to je jen krátký výčet hříchů přítomných.

Objevily se ale i modely, které rozhodně stojí za pozornost. Jedním z nich byly šaty Gábiny Partyšové (45), které prý víc jak rok čekaly na svou příležitost v jejím šatníku. Velmi to slušelo také Lucii Borhyové v minimalisticky střiženém modelu od Natali Ruden a velké pozornosti se díky svému výstřihu v šatech od Beaty Rajské (61) dočkala také tenistka Karolína Plíškova.

Sledujte naši galerii a vyberte si vašeho favorita a loosera večera.

Která dáma se na Slavíky oblékla podle vašeho gusta?
Gábina Partyšová
14,9 %
Lucie Borhyová
24,6 %
Daniela Peštová
40,7 %
Kate Matl
1,5 %
Lucie Bílá
3,1 %
Klára Medková
3,1 %
Gabriela Franková
5,4 %
Markéta Muzikářová
1,9 %
Tereza Pergnerová
3,1 %
Alice Jandová
1,7 %
Celkem hlasovalo 61555 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám