Hlavní obsah
Článek

Mezi hosty módní přehlídky Beaty Rajské (61) nemohla chybět Eva Perkausová (30). Moderátorka magazínu TopStar se totiž stala jednou z tváří návrhářčina limitovaného kalendáře, a tak její přítomnost nebyla velkým překvapením.

„Každá přehlídka Beaty Rajské je dobrá investice času. Člověk se pobaví v příjemném prostředí, setká se s fajn lidmi,” komentovala svou přítomnost blonďatá kráska.

Kromě toho, že spolu Rajská a Perkausová pracovaly na focení kalendáře, tak moderátorka známou designérku pozvala do svého pořadu. „Beatu mám ráda i během osobních setkání, protože je to upřímný člověk a vždy dovede navodit příjemnou atmosféru,” říká kráska, která vnímá Rajskou jako mentora.

Zdálo se nám, jako by setkání s návrhářkou ovlivnilo Evin styl oblékání. Ty tam jsou extrémně krátké sukně a vyzývavé dekolty vhodné tak maximálně na titulku pánských časopisů. I na přehlídku Perkausová zvolila umírněné černé koktejlky. Sama si ale nepřipouští, že by se v jejím šatníku něco změnilo. „Nemyslím si, že bych se snažila o umírněnější image. Oblékám se vždy podle příležitosti a chodím v tom, v čem se cítím pohodlně,” říká Eva Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám