Hlavní obsah
Článek

Své kalendáře fotí Beata Rajská (61) v posledních letech výhradně s modelkami a účastnicemi České Miss. Při práci na kalendáři pro rok 2016 udělala výjimku a postavila před objektiv fotoaparátu Petry Ficové Evu Perkausovou (30).

Ta sice začínala svou kariéru jako fotomodelka zejména pro pánské časopisy, ale nyní se mnohem více věnuje herectví a moderování.

Ti, kteří spatří výsledné fotky v pořadí již jedenácté limitované edice kalendáře známé návrhářky, na fotkách blondýnu pyšnící se největším přírodním poprsím u nás asi ani nepoznají. Perkausová bývá obvykle “nastajlovaná” jinak. „Eva se svěřila do rukou našim vizážistkám a kadeřnicím a z výsledku jsem byla nadšená nejen já, ale i ona,” nechala se slyšet Beata. Návrhářka původně uvažovala o tom, že do kalendáře použije pouze dvě fotky vnadné moderátorky, nakonec bude Eva zdobit hned čtyři strany na čtyřech různých snímcích.

Doufejme, že se v Evě tato zkouška na uhlazenou lady aspoň částečně obtiskne. Třeba se to projeví na zvýšení sledovanosti, která v posledním díle klesla kriticky o dvacet procent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám