Hlavní obsah
Článek

S módní návrhářkou Beatou Rajskou (61)sa potkáváme na jejích přehlídkách a na společenských akcích, tentokrát nás ale pozvala do města, které je jejím domovem. Ve Žďáru nad Sázavou začala před dvaceti lety pořádat svůj vlastní ples V žitě, kvůli covidové pauze uplynulý víkend proběhl jeho sedmnáctý ročník.

"Říkala jsem si, že když sem patřím, tak strašně ráda udělám něco pro tu Vysočinu. Na začátku jsem si nasadila vysokou laťku. Jako první host tady byla Lucie Bílá, hned po ní šel Karel Gott nebo Jiří Korn. Jsem ráda, že můj ples už tady má tradici a lidé, kteří tady byli naposledy v roce 2020, se opět sešli," řekla Super.cz Beata.

Byli jsme mile překvapeni, že nešlo o žádnou vesnickou tancovačku, ale ženy oblékly krásné róby, velká část z nich právě i od Beaty. "Překvapilo to i hosty před vámi. Všechny dámy, které sem přijdou, si dají na šatech záležet. Už před lety, kdy se dress code tolik neřešil, si potrpěly na to, aby byly dobře oblečené," upřesnila návrhářka.

Sama oblékla krásnou rudou róbu, samozřejmě ze své vlastní dílny. "Nebyly akce, kde byly potřeba dlouhé společenské šaty, takže se došívaly na poslední chvíli. Nejdřív byly na řadě klientky a ty moje se došívaly až ve čtvrtek," vyprávěla nám v sobotu, kdy se na plese také roztančila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám