Hlavní obsah
Článek

Svou premiéru ve společnosti si před pár dny odbyl osmiměsíční syn Vincent tenistky Báry Strýcové (38) a novináře Petra Matějčka. Úspěšná tenistka vzala svou ratolest na brunch, kde byla prezentovaná bezpečností sedačka pro děti.

„Bylo fajn se vidět s kamarády po tak dlouhé době. Jsem ráda, že jsem se s nimi potkala na pár hodin na brunchi,“ říká Bára, která se na akci setkala rovněž se slavnými maminkami, které nedávno rodily, jako je Monika Marešová, Zorka Hejdová, nebo Zuzana Stránská.

„Vincent byl na takové společenské akci poprvé. Vnímal to velmi pozitivně. Je to společenské miminko. Na všechny se smál, pokud byl v přítomnosti maminky,“ usmívá se tenistka.

Ptali jsme se vítězky ženské čtyřhry ve Wimbledonu 2019 a bronzové olympijské medailistky v ženském deblu, jestli už se dá poznat, že její dítě zdědilo talent po ní, nebo partnerovi.

„Je docela šikovný. V osmi měsících si stoupá, když se opírá o nábytek. Je těžké to takhle posuzovat u tak malého miminka, v tak nízkém věku je vývoj naprosto individuální. Úplně nešikovné dítě to není,“ usmívá se Barbora Strýcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám