Hlavní obsah
Článek

Je to jen pár dnů, co Barbora Strýcová (38) uspořádala tiskovou konferenci, kde oznámila ukončení tenisové kariéry. „Samozřejmě jsem si to promýšlela delší dobu. Na tiskové konferenci to bylo emotivní a dojemný, ale nejsem smutná,“ svěřila Super.cz.

Nyní se těší na novou životní roli a tou je rodičovství. Za pár měsíců přivede na svět svého prvního potomka, kterého čeká s partnerem Petrem Matějčkem. Tenistka prozradila, že nepatří mezi nastávající maminky, které by hned v prvních měsících vyrazily pro výbavičku. Zatím se na příchod ratolesti nijak zvlášť nepřipravuje.

„Nemám nachystáno vůbec nic,“ směje se Barbora. „Já se na to asi nedokážu připravit, na to se připravit nedá. Mám sestru, která má dvě děti, a za měsíc dorazí do Česka, takže se uvidíme a ta příprava bude od ní perfektní,“ vysvětluje pětinásobná vítězka Fed Cupu, kterou jsme vyzpovídali na natáčení talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Tajemstvím už není ani pohlaví miminka. Barbora nosí pod srdcem chlapečka, což ji potěšilo. „U nás v rodině jsou jen holčičky, takže jsem si myslela, že to bude zase holčička. Jsem ráda, že je to chlapeček, protože bude v rodině aspoň nějaký chlap a ty holčičí slepičí věci trošku rozbije,“ dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám